Facilitare online pentru echipe de manageri și asociați

Program de 3 luni adaptat la perioada de criza COVID19

Descriere

Sesiunile de facilitare online pentru echipe de manageri și asociati vin să sprijine reorganizarea pe timp de criză (COVID19), sprijină dezbateri semnificative, formularea consensului și procesul de luare a deciziei. Florin Șomodi organizează cu sprijinul companiei client aceste sesiuni, asigură softurile de lucru necesare, facilitează sesiunile și realizează sesiuni de follow-up.

Facilitarea de grup = proces în care o persoană din afara grupului, vine dintr-o poziție neutră, fără să aibă putere sau rol de decizie și intervine pentru a ajuta grupul să îmbunătățească modul în care identifică și soluționează probleme și ia decizii, totul pentru a crește eficiența grupului.

Ce efecte și rezultate generează metodele tehnologie a participării ToP (Technology of Participation) utilizate de Florin? 

Aceste metode de facilitare sunt concepute să:

  • Implice activ toți membri unui grup in procesele de luare a deciziilor
  • Să contribuie la creșterea angajamentului și implicării indivizilor
  • Să contribuie la obținerea consensului în grup
  • Să articuleze o viziune comună asupra viitorului
  • Să contribuie la realizarea de planuri ce chiar se implementează

 

Durată program: 3 luni

Disponibilitate: Online

Curicula: 6 workshop-uri

Cum poți beneficia tu și echipa ta?

Mă ofer să îți vorbesc mai în detaliu despre asta și să îți răspund la eventualele întrebări. Avem nevoie de o oră din timpul tău de muncă și conexiune la internet.

Inscrie-te acum

Cine este
Florin Șomodi?

Este Business coach cu o experiență de peste 15 ani în domeniul vânzărilor și antreprenoriatului. A derulat formari in coaching la Insitututele Kustchera si Noble Manhattan. Facilitează procesele prin care îți clarifici viziunea asupra afacerii tale și te ghidează în construirea strategiei, proiectelor de dezvoltare, întocmirea planurilor de marketing și vânzări. Ghideaza companii din peste 20 de industrii si vine cu experiența trecerii prin criza econimica anterioară din 2008-2012.

Seisunile au loc online, durata unei sesiuni este de 60 de minute. Pentru configurarea pachetului protrivit de seisuni, scrie-ne un mail in care sa ne descrii succint situatia in care de afli si vom raspunde in cel mai scurt timp.