STRONGER TOGETHER - Mastermind Club Vision12 - Florin Somodi
Cover mastermind 2021 - 2022

STRONGER TOGETHER – Mastermind Club Vision12

Din ce vedem în jur și în media, vremuri grele se arată înainte pentru toată societatea românească și cele mai grele vor fi cred pentru antreprenori și managerii de afaceri private. Politicienii ne-au lăsat să ne descurcăm singuri, așa cum ne-au obișnuit, fiind mult mai preocupați de funcții decât de țară.

Lansarea unei noi grupe de mastermind pentru antreprenori și manageri o programasem abia pentru decembrie, dar recentele evoluții m-au determinat să strig adunarea ceva mai devreme.

Ce beneficii aduce grupul de mastermind?

Grupul de mastermind adresează singurătatea liderului, pe care o resimte orice manager sau antreprenor la vârful organizației. Reunește oameni care înțeleg exact această singurătate și au nevoie de parteneri egali de discuție.

Așa cum puteți descoperi pe site, https://vision12.ro/mastermind-club/, grupa începe efectiv în decembrie, dar, cu cei înscriși, facem o întâlnire de test cu participare gratuită în 15 Noiembrie în intervalul 9.00-13.00. Cei care sunt convinși de utilitatea programului vor fi invitați să semneze contractul pentru programul de 1 an.

Cum se vor desfășura lucrurile?

Obiectivul meu este să plecăm la drum cu o nouă grupă de 12 antreprenori care să se susțină reciproc timp de 12 luni. Mă refer la susținerea cu perspective, cu know-how, cu sfaturi, cu prezență și cu o vorbă bună la cele mai comune provocări pe care le avem în business.

Eu voi face ce știu mai bine. Voi modera și facilita aceste sesiuni lunare de câte 4 ore și voi invita alături de noi, specialiști din diverse domenii suport pentru afaceri care să ne ajute cu sfaturi practice, să ne răspundă la întrebări specifice din marketing, resurse umane, leadership, finanțe, juridic etc.

Voi face treptat cunoscute aceste nume de experți cu care colaborez de ani de zile și pentru a căror integritate și bună credință garantez personal.

Tu ești invitat să cauți soluții de la participanții la întâlnirile lunare pentru problemele concrete cu care te confrunți în business. Ești invitat să îți setezi obiective pentru atingerea cărora răspunzi pe tot parcursul programului și îți faci parteneri în implementare participanții la program.

Inscrieri

Indiferent dacă te decizi să continui în formatul de 12 luni al grupei, fie că nu,înscrierea în formularul de pe site-ul Vision12.ro e musai de făcut!

Ne auzim la un telefon!

Voi avea câte un scurt interviu telefonic cu fiecare aplicant, pentru a mă asigura că înțelege conceptul de mastermind, rigorile formatului și că i se potrivește cât de cât pentru etapa de dezvoltare în care se află dar și pentru a mă asigura că avem diversitate de domenii și experiență în grupă.

Antreprenori de oriunde din țară sau diaspora sunt bineveniți să se înscrie, indiferent de domeniul de business. Singura condiție este să aibă o cifră de afaceri de minim 100.000 euro sau cumulat cifră de afaceri plus investiția inițială de valoarea amintită.


Ținem legătura! Aruncă și o privire peste testimonialele de pe site!

Răspund la orice alte întrebări pe care le primesc prin reply la somodi.florin@gmail.com legat de program, mod de lucru sau de plată dacă informațiile de pe site nu sunt suficiente.

Toate informațiile și condițiile pentru derularea noii grupe de mastermind le găsești pe pagina dedicată de pe site-ul https://vision12.ro/mastermind-club/ 

Tot acolo găsești și testimoniale generoase ale celor care au participat la formatele de mastermind organizate de mine cu clienții programului Vision12.

Sunt convins că împreună putem fi mult mai puternici și capabili să trecem la următorul nivel de dezvoltare antreprenorială.

Cu prietenie,

Florin Șomodi – Consultant, Facilitator & Business Coach

0744861059

#mastermindclubvision12  #vision12 #florinsomodi