Vision 12 Evolution

Program de 3 luni adaptat la perioada de criza COVID19

Descriere

Vision 12 este un program de coaching și consultanță dezvoltat de Florin Șomodi pentru afacerile românești de nivel Start-up, Development, Performance. Când am conceput programul, am considerat că principal selling point abordarea live cu echipe sau unu la unu.

În actualele condiții de criză sanitară, am reusit să adaptam programul online. Avem toate instrumentele de lucru necesare pentru desfasurarea online a tuturor etapelor si proceselor programului Vision12.

Această versiune de trei luni este dedicată celor care doresc să își redefinească direcția și să supravietuiască crizei, și mai ales să evolueze. Este o versiune cu durata mai scurtă dar de intensitate mai mare și prin urmare este mai accesibilă antreprenorilor cu venituri afectate de situația curentă dar care simt nevoia de ghidare și consiliere pentru inovare și adaptare a modelului de business.

Durată program: 3 luni

Disponibilitate: Online

Curicula: 12 workshopuri

Despre ce este vorba?

Concret este vorba de 12 întâlniri online, din care 3 workshopuri de planificare strategică, urmate de 9 sesiuni săptămânale de ghidare în implementarea planurilor de acțiune cu durata de o ora timp de 3 luni. Există și opțiunea unor sesiuni bilunare de două ore, pe acelasi interval de timp. Celelalte componente ale programului extins de 12 luni, rămân disponibile și pentru acest pachet, respectiv: - acces la Platforma de Coaching Process Management prin care definim și urmărim indicatori de performanță - acces la servicii suport furnizate de membri echipei extinse Vision12 (consultanță în comunicare și marketing, vânzări, planificare financiară, suport legal, ghidare în leadership și managementul conflictelor, studii de piață, digitalizare și automatizări) - respectiv promisiunile de valoare ale programului: Claritate, coeziune și sinergie în echipa, legat de scop, obiective și valorile organizației Dezvoltare planificată și ghidată minuțios prin training, coaching, facilitare, consultanță Acces nemijlocit la un coach cu experiență de peste 15 ani în business developement și coaching Customizarea 100% a programului pe nevoile organizației client

Inscrie-te acum

Cine este
Florin Șomodi?

Este Business coach cu o experiență de peste 15 ani în domeniul vânzărilor și antreprenoriatului. A derulat formari in coaching la Insitututele Kustchera si Noble Manhattan. Facilitează procesele prin care îți clarifici viziunea asupra afacerii tale și te ghidează în construirea strategiei, proiectelor de dezvoltare, întocmirea planurilor de marketing și vânzări. Ghideaza companii din peste 20 de industrii si vine cu experiența trecerii prin criza econimica anterioară din 2008-2012.

Seisunile au loc online, durata unei sesiuni este de 60 de minute. Pentru configurarea pachetului protrivit de seisuni, scrie-ne un mail in care sa ne descrii succint situatia in care de afli si vom raspunde in cel mai scurt timp.