Vision12. EVOLUTION! [video] - Florin Somodi

Vision12. EVOLUTION! [video]

Evolution nu e un cuvânt ales la întâmplare. Evoluția presupune transformare, adaptare, inovare. Înseamnă mai mult decat supraviețuire. Supraviețuire poate însemna că ai avut noroc, că nu ai schimbat nimic și valul a trecut peste, fără să te clintească. În etapa pe care tocmai o traversăm, cred ca devine imposibil doar sa supraviețuiești. Poate îți prelungești puțin viața ca și afacere, dar prea departe probabil nu ajungi. Trăim un moment în istorie când suntem forțați să evoluăm! 

Vision12 = planificare strategică + implementare

După ce am planificat strategic și implementat pe măsura resurselor umane, de timp și de bani timp de mai bine de 2 ani, Vision12 a ajuns într-un punct în care nu mai putea amâna planificata dezvoltare pe orizontală în online. Trag linie la o lună și jumătate de izolare și transformare, și spun că Vision12 a început un proces iremediabil de evoluție.

Coaching și facilitare 100% online 

Toate sesiunile de coaching și facilitare cu antreprenori din programul de 12 luni se derulează online. Aș zice că mult mai eficient. Ne e dor să ne vedem față în față? Da, DAR pentru cei care vor să miște ceva, să transforme organizații, să fie ghidați, cei care sunt disponibili să aloce timp și energie ca să transforme, Vision12 livrează la putere maximă energie acestor vectori de mișcare. 

Nu peste tot se poate! Am pierdut și noi doi clienți închiși complet de criza sanitară, pe unii antreprenori și managerii i-am pierdut în lamentații.

Energia care Vision12 o furnizează nu muncește în locul antreprenorului. Programul merge înainte cu 10 clienți înrolați care doresc să miște lucrurile. Ne-am adaptat rapid. Avem toate mijloacele precum Miro și Jamboard, Zoom și Skype pentru a ghida antreprenorii și echipele lor spre acțiune din online.

Vision12 devine mai accesibil

Mi-am propus să trecem împreună în picioare criza asta și să rămânem în picioare și chiar mai relevanți decât înainte și noi, și clienții noștri. Așa că am adus o serie de îmbunătățiri programului.

În primul rând o echipă de 12 consultanți ce pot fi accesați direct din program, nu separat ca până acum. Suntem în discuții și cu alții. Echipa crește gradul de accesibilitate a resurselor furnizate de program. Tot ca și accesibilizare, am lansat varianta Evolution, care presupune doar 3 luni de program nu 12. De ce? Pentru ca cei care își doreau programul dar în aceste circumstanțe excepționale nu și l-ar permite să poată totuși beneficia. Ei pot comuta la programul de 12 luni după epuizarea primelor 3 luni. 

Mai mult, am făcut accesibile sesiuni de coaching individuale, unele și gratuite pentru cei care vor o discuție de cunoaștere inițială. Pentru asta am implementat un sistem de programări online și plata cu cardul direct în site, iar sesiunile video se întâmplă în browser fără altă aplicație de descărcat și instalat.

Am lansat webinariile și podcasturile Vision12 

Adaptarea la online a adus și un prim webinar și o serie de podcasturi în care în primă fază am expus consultanții din echipă. Aveți o șansă bună să îi cunoașteți vorbind despre subiecte la zi cu expertiza pe care o au.

Am început să invit alți oameni resursă și am deschis o serie de podcasturi cu beneficiari ai programului care ne spun cum se adaptează ei acum la nouă realitate de business. Ne găsiți pe canalul Vision12.ro pe Spotify, Apple podcasts, Google Podcasts, TuneIn și Stitcher și pe canalul meu de Youtube.  Ne puteți asculta în mișcare, nu doar pe laptop. De asemenea înregistrările sunt disponibile și pe pagina de Facebook a Vision12 la secțiunea video. 

Vom continua cu noi webinarii care să ne ajute să traversăm provocările ce le avem în față. Începem să generăm și conținut educațional pe Teachable și vom organiza pentru membrii comunității sesiuni de tip mastermind în care antreprenorii pot folosi inteligența grupului pentru a-și rezolva din provocările antreprenoriale. Eu voi continua sa coordonez proiectele  online prin sesiuni de coaching 1:1 sau de facilitare pentru echipe.

Dacă ai ezitat pană acum să accesezi programul, acum poate că nu mai ai motive, așa că trimite-mi un mesaj și hai să discutăm despre afacerea ta preț de o cafea. 

Folosește acum principala resursă! Adică pe tine și echipa ta!

E inflație de programe și resurse educaționale și de business în online. Deși valoroase, multe din resursele ‘aruncate’ cu generozitate în online (programe, traineri, coachi), e dificil să alegi, pentru că nu prea știi ce să cauți, sau ce să folosești ori pentru că nu știi la ce ți-ar folosi.

Ai putea să te alegi în primul rând pe tine. Pentru că prima resursă ești tu. Apoi este echipa ta! Cum ar fi sa folosești acum la maxim tot ce ai ca resurse ca să te reinventezi?  Abia apoi să te uiți în exterior către noi ghizii sau consultanții. Noi ghidăm, inițiativa și munca îți aparțin!

Viziunea clară, planificare atentă, execuție impecabilă în echipă

Discutând cu peste 15 antreprenori în podcasturile publicate deja, am constatat că toți spun același lucru: acum e nevoie de claritate, de planificare strategică și de implementare strictă. Adică exact ce furnizăm prin Vision12. Promisiunea noastra de valoare rămane aceeași, doar că acum am atras resurse în plus. Nu mai e timp de bâjbâială sau de așteptare. Testeaza-ne într-o sesiune gratuită și convinge-te că îți suntem partenerii potriviți. Sunt convins că împreună putem trece mai ușor peste această perioadă. 

Inovarea produsului, serviciului, proceselor sau marketingului

Te invit la un proces de transformare, de reinventare a stilului de leadership, a modelului de business, a organizației. Adu-ți cerințele legate de ce dorești pentru tine și afacerea ta în discuția cu noi. Apoi personalizează 100% versiunea de Vision12 care ți se potrivește. Dacă nu îți e clar ce dorești, lucrăm la clarificarea viziunii tale! Important e să nu mai amâni să acționezi. 

Hai, la treabă! Evoluăm împreună!