Termeni şi condiții

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului vision12.ro

Site-ul este operat de societatea S.C. ȘOMODI COACHING & PARTNERS  S.R.L. 

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Administratorul Florin Șomodi face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). 

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii ȘOMODI COACHING & PARTNERS  sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact. 

Modalitati de plata

Pentru cumpararea de produse, servicii sau bilete de acces la evenimente, ȘOMODI COACHING & PARTNERS accepta urmatoarele modalitati de plata:

Plata cu cardul

Plățile prin intermediul cardurilor de debit sau credit sunt procesate de către http://netopia.ro/, partenerul ȘOMODI COACHING & PARTNERS SRL în procesarea acestor plăţi. Comunicaţia cu procesatorul se face prin intermediul unei conexiuni securizate SSL, datele transmise fiind criptate. Toate informaţiile privind cardul vor fi prelucrate exclusiv de catre procesatorul de plăţi.

Prin menținerea activă a opțiunii Activează opțiunea plăți rapide, prezentă în formularul de plată online pus la dispoziția ȘOMODI COACHING & PARTNERS SRL de către procesatorul de plăți, utilizatorul își dă acceptul pentru activarea serviciului prin care se vor putea efectua ulterior plăți online doar prin introducerea codului de securitate CVC2/CVV.

Plata prin transfer bancar

Se va face pe baza facturii primite in urma comenzii dvs, pe datele bancare transmise de dvs.

Limitarea răspunderii

ȘOMODI COACHING & PARTNERS SRL nu răspunde sub nicio formă, în nicio masură și nu poartă niciun fel de responsabilitate pentru serviciul de procesare a plăților cu cardul. ȘOMODI COACHING & PARTNERS SRL  nu este responsabil pentru niciun fel de eroare și/sau fraudă decurgând din, sau în legatură cu acest serviciu. Totuși, deşi serviciile de plată sunt oferite și dirijate in totalitate și in mod independent de catre furnizorul nostru, ȘOMODI COACHING & PARTNERS SRL  va întreprinde toate măsurile rezonabile pentru a limita pe cât posibil riscul apariției acestor erori și/sau fraude.

Sesizari si reclamatii

Ne poti contacta in general la adresa de e-mail din sectiunea ,,Contact” pentru orice nelamurire sau probleme ai in legatura cu Produsele/Serviciile, inclusiv pentru a identifica si corecta eventuale erori care au loc cu ocazia introducerii datelor. Cu toate acestea, in cazul in care nu ne spui despre aceste aspecte anterior emiterii notificarii sau inceperii furnizarii Produselor, aceste modificari nu se vor mai putea face decat in cazuri exceptionale, care nu implica un efort disproportionat din partea noastra si care sunt valabile din punct de vedere legal.

Pentru sesizari sau reclamatii legate de Produse si Servicii, ai la dispozitie formularul de sesizari disponibil pe site.In cazul in care nu exista o sectiune dedicata sesizarilor, vei putea urma procedura descrisa mai sus.

Sesizarile astfel receptionate vor fi solutionate de noi in 30 (treizeci) de zile calendaristice de la primirea lor.

Forta majora

Nici Vanzatorul si nici Clientul nu va fi raspunzator pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, totala sau partiala, este datorata unui eveniment de forta majora astfel cum este definit de codul civil roman.

Politica de retur

Pe website-ul vision12.ro nu se comercializeaza produse, doar servicii, astfel politica de return se anuleaza. Asa dar returnul serviciilor nu se poate realiza. 

Livrarea serviciilor

Servciiile se pot prestata in 3 modalitati, la serdiul beneficiarului, la sediul furnizorului sau online. Metoda livrarii serviciilor se stabileste la intelegerea celor 2 parti.