Coaching 1:1 online

Program de 3 luni adaptat la perioada de criza COVID19

Descriere

Coaching înseamnă “antrenament” și este un termen împrumutat din sport. Coaching-ul se referă la un parteneriat între un coach (antrenor) și clientul său, client care dorește să atingă un obiectiv anume, în sensul evoluției sau creșterii performanței sale – în plan profesional sau individual. Clientul este de regulă antreprenorul sau managerul companiei.

Coaching-ul este extrem de popular astăzi la nivel internațional, cât și în România. Companiile au devenit sisteme extrem de complexe, care au nevoie de manageri competenți, precum și de lideri inspiraționali pentru echipă. Cu atât mai mult în perioada de criză, preocuparea pentru atingerea obiectivelor de business, planificarea unui traseu de supraviețuire a companiei, accesarea tuturor resurselor necesare, pot deveni obiectul întâlnirilor cu un coach. Acestea te pot ajuta daca ești manager să clarifici ce așteptări ai, ce prioritați și care sunt pașii necesari pentru a atinge obiectivele.

Durată program: 3 luni

Disponibilitate: Online

Durata sesiunilor: 1 oră

Despre ce este vorba?

Concret este vorba de 12 sesiuni derulate săptămânal prin care coach-ul ghidează prin întrebări coachee-ul. De asemenea, oferă resurse suplimentare pentru documentare, instrumente de lucru pentru manageri, oferă disponibilitate pentru oglindirea unor idei sau planuri de acțiune, susține setarea de priorități și obiective pentru perioada imediată. Dacă dorești să afli mai multe, mă ofer să îți vorbesc în detaliu despre modul meu de lucru și să îți răspund la eventualele întrebări. Avem nevoie de o oră din timpul tău de muncă și conexiune la internet.

Inscrie-te acum

Cine este
Florin Șomodi?

Este Business coach cu o experiență de peste 15 ani în domeniul vânzărilor și antreprenoriatului. A derulat formari in coaching la Insitututele Kustchera si Noble Manhattan. Facilitează procesele prin care îți clarifici viziunea asupra afacerii tale și te ghidează în construirea strategiei, proiectelor de dezvoltare, întocmirea planurilor de marketing și vânzări. Ghideaza companii din peste 20 de industrii si vine cu experiența trecerii prin criza econimica anterioară din 2008-2012.

Seisunile au loc online, durata unei sesiuni este de 60 de minute. Pentru configurarea pachetului protrivit de seisuni, scrie-ne un mail in care sa ne descrii succint situatia in care de afli si vom raspunde in cel mai scurt timp.