Vision Twelve

Un program de coaching și consultanță pentru antreprenori și echipe de management

prezentare video

Coaching și consultanță de business 1 la 1

Programele noastre personalizate sunt adresate antreprenorilor și echipelor de manageri din organizațiile antreprenoriale românești (IMM) care doresc să inițieze sau să continue procese de transformare organizațională ce răspund unor nevoi specifice:

  • determinarea stării de fapt a organizației, diagnoze organizaționale și de cultură, evaluări individuale și de echipă
  • claritate, legată de viziune, misiune, obiective și valorile organizației
  • coeziune și sinergie în acțiunile echipei
  • planificarea strategică și a proiectelor de dezvoltare relevante
  • măsurarea eficacității managerilor și structurii organizationale
  • îmbunătățiri de productivitate și performanță
  • leadership de impact
  • schimbări în echipa de management și planuri de succesiune ale asociatilor (fuziuni, achiziții, exituri totale sau parțiale)
  • identificare nevoi de training pentru manageri și membrii echipelor

Cu peste 50 de organizații în portofoliu, provenite din peste 20 de industrii, programul consta dintr-un mix de interventii personalizate furnizate de o echipa de experți cu competențe complementare în servicii suport și consultanță de business.

Din 2024 utilizăm în proiectele noastre instrumentele de diagnostic și evaluare Human Synergistics pentru care suntem acreditați LSI (Life Styles Inventory™), GSI (Group Styles Inventory™) Stiluri & Dezvoltare de echipă (instrumente pentru nivelurile individual și de echipă/ department) Cultură (instrumente pentru diagnoza culturii de organizație, climatului și stilurilor de interacțiune și servirea clienților) OCI®, OEI.

Suntem certificati si utilizăm tot din 2024 în proiectele de consultanță și coaching și modelul STELL*R pentru Culturi magnetice alături de metodele și instrumentele de facilitare GFM – Group Facilitation Methods ale ICA:UK, încă din 2019.

Fondatorul Vision12 și managerul programelor este Florin Șomodi, consultant, facilitator și business coach cu experiență de peste 15 ani în leadership și business development

Structura Programului Vision Twelve

Beneficiile programului de coaching și consultanță

Claritate, coeziune și sinergie

pentru întreaga organizație, legată de viziune, valori, direcții și obiective strategice

Dezvoltare planificată și ghidată minuțios

prin tehnici de coaching, facilitare, consultanță sau training

Diagnoza organizatională

prin utilizarea instrumentelor validate științific Human Synergistics (OEI, OCI)

Adaptarea structurii programului

la nevoile organizației client

Echipa multidiscuplinară de consultanți și experți

care acoperă ariile cultura, strategic, financiar, operațional, resurse umane, marketing & vânzări

Intermedierea solutiilor potrivite de finantare

pentru dezvoltare, M&A, exit-uri parțiale sau totale

Condiții și Angajament.

Energie

Obținem rezultate doar investind energia proprie în dezvoltarea sistemelor care produc rezultate. În Vision12 ne asigurăm că antreprenorii alocă și direcționează eficient energia în activități eficiente și care au sens.

Timp

Ne asigurăm că timpul este utilizat eficient dar și că pretindem alocarea de timp suficient și de calitate proiectelor care contribuie cu adevărat la dezvoltarea companiei

Lucru în echipă

Consultantul, coach-ul / facilitatorul devine parte din echipa antreprenorului. Efortul în comun cu antreprenorul trebuie să conducă la rezultate palpabile. Este o condiție esențială ca echipa antreprenorului să fie, de asemenea, implicată 100% în proiectele de dezvoltare atât ca timp cât și ca energie.

Resurse financiare

Programul de consultanță poate antrena o serie de costuri suplimentare pentru alte sisteme si proiecte de dezvoltare ce nu pot fi estimate la începutul programului si vor fi generate de nevoile reale ale organizației client.

Prezentare Video

Vision Twelve este un program de ghidare a companiilor către o creștere sustenabilă
Vezi Prezentare

De ce să te înscrii în program, care sunt diferențiatorii programului Vision12?

Customizarea

Programul a fost gândit în asa fel încât să permită personalizarea structurii acestuia dar și a traseului clientului în program având la bază nevoile specifice situației și etapei de dezvoltare atinse.

Rețeaua

Dacă vrei să mergi repede, mergi singur. Dacă vrei sa ajungi departe mergi împreună cu alții. E mai ușor, chiar dacă nu neapărat mai simplu să ai parte de suportul unor experți care să ajute la accelerarea proceselor de dezvoltare antreprenorială. Vision12 asigură o rețea verificată de furnizori și parteneri.

Abordarea live 1:1

Întâlnirile față în față sunt mai bogate ca experiență iar discuțiile semnificative aduc schimbări favorabile ireversibile în viața, deciziile și conduita unui antreprenor. Sesiunile de coaching 1 la 1 sunt celula de bază a programului Vision12. Discuțiile 1 la 1 sun derulate de coach, nu de asistenți sau alți interpuși, ca o onorare a promisiunii de valoare a programului și pentru garanția calității procesului.

Prețul

Prețul nu este accesibil oricărui antreprenor sau organizații și nici nu trebuie să fie. Poziționarea programului este în zona de calitate și chiar exclusivitate. Prețul traduce valoarea adăugată pe care programul o promite și pune pe gânduri eventualii curioși care nu sunt dispuși să își asume angajamente pe termen lung. Cu toate acestea, programul poate fi accesat în trei versiuni diferențiate de preț: Start-up, Development și Performance, toate cu durata de minim 12 luni.

Managementul programului pe baza de indicatori măsurabili

Dacă există progres, el cu siguranță poate fi măsurat. Împreună cu antreprenorii și managerii, definim sisteme de indicatori de performanță pentru program și proiectele de dezvoltare, încă de la primele workshop-uri de planificare strategică. Apoi, le urmarim constant pe parcursul și la finalul programului. Fiecare din parțile participante la program va fi responsabilă de o serie de indicatori de performanță și progres, atât coach-ul cât si coachee-ul.

Durata

Durata de minim douăsprezece luni se constituie într-o garanție a rezultatelor. Spre deosebire de cursurile scurte sau bootcamp-urile pentru antreprenori, ale căror efecte trec de cele mai multe ori imediat ce acestea sau incheiat, Vision12 aduce într-un cantonament de 12 luni antreprenorul, oferindu-i toate componentele necesare de dezvoltare individuală sau organizațională. Experiențe anterioare lansării și testării programului au arătat că organizațiile care au trecut prin procese de planificare strategică au rămas mai degrabă cu un plan scris și neimplementat sau implementat parțial în lipsa sesiunilor de urmărire a progresului și de ghidare cu ajutorul unui coach. Avem și contraexemple care ne-au determinat să dezvoltăm acest program în forma pe care o propunem.

Cum afli dacă programul este unul potrivit momentului, ție, organziației tale?

Completeza Chestionarul Vezi Prezentare

Ce spun cei care au participat deja?

Hai să vorbim despre afacerea ta!