Vision Twelve

Un program de coaching și consultanță dezvoltat de Florin Șomodi pentru afacerile românești de nivel Start-up, Development, Performance.

prezentare video

Coaching și consultanță de business 1 la 1

Vision12 este un program de coaching și consultanță 100% customizabil ce se adresează afacerilor antreprenoriale românești, de la nivel de startup până la afaceri foarte mature cu peste 100 de angajați și milioane de euro cifră de afaceri.

Programul cu durata de 12 luni, ce are deja beneficiari din peste 20 industrii, utilizează tehnici de coaching, facilitare, seisiuni de training, consultanță, networking, într-un mix customizabil 100%, conceput și facilitat de Florin Șomodi business coach și antreprenor cu experiență de peste 15 ani în business development.

Structura Programului Vision Twelve

Definim o hartă de parcurs cu pași concreți pentru 3-5 ani

1

Formularea de indicatori măsurabili de progres și performanță

2

Detaliem un plan de acțiune pe 12 luni cu focus pe primele 90 de zile de implementare

3

Focus pe proiectele de dezvoltare cu potențial de multiplicare

4

Primești suport energic și constant în toate cele 12 luni ale programului

Facilitare și ghidare în implementarea planului și proiectelor de dezvoltare prin 4 sesiuni individuale și de echipa în fiecare lună timp de 12 luni

Monitorizarea progresului prin platforma de project management dezvoltată special pentru clienții programului prin care sunt urmăriți indicatorii de performanță și progres definiți în planificarea strategică.

Acces la comunitatea beneficiarilor programului care provin din peste 20 industrii.

Studiu individual în platforma cu conținut video, audio și pdf dezvoltată de Florin special pentru organizațiile care se înrolează în program

Acces la cerere la servicii și produse suport: digitalizare prin softuri dedicate, servicii de marketing, vânzări și studii de piață, webdesign, social media, servicii foto-video, organizare de evenimente, consultanță și expertiză financiar-contabilă, consultanță și asistență juridică, consultanță în atragerea de finanțări nerambursabile, servicii de recrutare, optimizări procese, sisteme de recunoaștere și recompensare a angajaților

Beneficiile programului de coaching și consultanță

Claritate, coeziune și sinergie

În echipa, legat de scop, obiective și valorile organizației

Dezvoltare planificată și ghidată minuțios

Prin training, coaching, facilitare, consultanță

Acces nemijlocit la un coach cu experiență

De peste 15 ani în business developement și coaching

Customizarea 100% a programului

Pe nevoile organizației tale

Platforma online de project management

Platformă online inovativă de monitorizare a progresului proiectelor de dezvoltare și indicatorilor de performanță - coaching process management - dezvoltată special pentru antreprenori si echipele acestora.

Acces la o rețea verificată de furnizori

De produse și servicii suport pentru dezvoltarea și funcționarea afacerii

Angajament.

Tipuri de angajament necesare pentru accesarea programului.

Energie

Obținem rezultate doar investind energia proprie în dezvoltarea sistemelor care produc rezultate. În Vision12 ne asigurăm că antreprenorii alocă și direcționează eficient energia în activități eficiente și care au sens.

Timp

Ne asigurăm că timpul este utilizat eficient dar și că pretindem alocarea de timp suficient și de calitate proiectelor care contribuie cu adevărat la dezvoltarea companiei. Alocarea judicioasă a timpului pentru cele cele 5 workshopuri care deschid programul și pentru sesiunile săptămânale sau bilunare de coaching și training.

Lucru în echipă

Coach-ul / facilitatorul devine parte din echipa antreprenorului. Efortul în comun cu antreprenorul trebuie să conducă la rezultate palpabile. Este o condiție esențială ca echipa antreprenorului să fie, de asemenea, implicată 100% în proiectele de dezvoltare atât ca timp cât și ca energie.

Resurse financiare

Asigurarea finanțării programului în formula convenită prin contract (plata anticipată integral sau plăți recurente timp de 12 luni) revine ca responsabilitate antreprenorului. Pe lângă semnificația valorii programului pentru organizația client, reprezintă dovada asumării și implicării 100% în procesul de dezvoltare a companiei.

Prezentare Video

Vision Twelve este un program de ghidare a companiilor către o creștere sustenabilă
Vezi Prezentare

De ce să te înscrii în program, care sunt diferențiatorii programului Vision12?

Customizarea

Programul a fost gândit în asa fel încât să permită personalizarea parcursului organizației client pe baza nevoilor proprii de dezvoltare în ceea ce privește componentele și ordonarea acestora. Cele douăsprezece luni de program pot fi douăsprezece tematici specifice sau pot fi combinații luate de câte doisprezece (o ridicare la putere).

Rețeaua

Dacă vrei să mergi repede, mergi singur. Dacă vrei sa ajungi departe mergi împreună cu alții. E mai ușor, chiar dacă nu neapărat mai simplu să ai parte de suportul unor experți care să ajute la accelerarea proceselor de dezvoltare antreprenorială. Vision12 asigură o rețea verificată de furnizori și parteneri.

Abordarea live 1:1

Chiar dacă Vision12 oferă o componentă de e-learning, știm că întâlnirile față în față și discuțiile semnificative aduc schimbări favorabile ireversibile în viața, deciziile și conduita unui antreprenor. Sesiunile de coaching 1 la 1 sunt celula de bază a programului Vision12. Discuțiile 1 la 1 sun derulate de coach, nu de asistenți sau alți interpuși, ca o onorare a promisiunii de valoare a programului și pentru garanția calității procesului.

Prețul

Prețul nu este accesibil oricărui antreprenor sau organizații și nici nu trebuie să fie. Poziționarea programului este în zona de calitate și chiar exclusivitate. Prețul traduce valoarea adăugată pe care programul o promite și pune pe gânduri eventualii curioși care nu sunt dispuși să își asume angajamente pe termen lung. Cu toate acestea, programul poate fi accesat în trei versiuni diferențiate de preț: Start-up, Development și Performance, toate cu durata de 12 luni.

Managementul programului pe baza de indicatori măsurabili

Dacă există progres, el cu siguranță poate fi măsurat. Împreună cu antreprenorii și managerii, definim sisteme de indicatori de performanță pentru program și proiectele de dezvoltare, încă de la primele workshop-uri de planificare strategică. Apoi, le urmarim constant pe parcursul și la finalul programului. Fiecare din parțile participante la program va fi responsabilă de o serie de indicatori de performanță și progres, atât coach-ul cât si coachee-ul.

Durata

Durata de douăsprezece luni se constituie într-o garanție a rezultatelor de excepție. Spre deosebire de cursurile scurte sau bootcamp-urile pentru antreprenori, ale căror efecte trec de cele mai multe ori imediat ce acestea sau incheiat, Vision12 aduce într-un cantonament de 12 luni antreprenorul, oferindu-i toate componentele necesare de dezvoltare individuală sau organizațională. Experiențe anterioare lansării și testării programului au arătat că organizațiile care au trecut prin procese de planificare strategică au rămas mai degrabă cu un plan scris și neimplementat sau implementat parțial în lipsa sesiunilor de urmărire a progresului și de ghidare cu ajutorul unui coach. Avem și contraexemple care ne-au determinat să dezvoltăm acest program în forma pe care o propunem.

Cum afli dacă programul este unul potrivit momentului, ție, organziației tale?

Completează chestionarul de mai jos și îți vei răspunde singur la aceste întrebări iar rezultatele colectate pot deveni versiunea 1.0 de personalizare a Vision12 pentru tine și compania ta.

Completeza Chestionarul

Cine este
Florin Șomodi?

O carieră de peste 15 ani în business development dublată cu cea de trainer, facilitator și coach din 2008 până în prezent. A investit timp și energie în propria formare de-a lungul timpului atât în cursuri locale acreditate ANC cât și ale unor furnizori internaționali: LIFO, Noble Manhatthan, Kustchera Institut, ICA:UK.

Ceea ce a început dintr-o joacă de voluntariat în Leo Clubs Romania, s-a dovedit descoperirea unei vocații: ghidare, facilitare, coaching pentru indivizi și echipe de lideri, antreprenori, activiști civici.

Apartenența la comunități antreprenoriale
Este conectat mereu la cauzele sociale ale comunității prin proiectele Lions Club din Cluj-Napoca și Cluburile Leo din Romania, și ale comunităților antreprenoriale prin JCI Cluj și colaborările cu Fundația Civitas, Asociația Culturala Ciorchin, Asociația Inceptus România, Fiatest, Bizz Club. Florin a conceput și livrat programe de training și coahcing pentru stratup-uri și afaceri mature din peste 20 de industrii și mediul ong. De la afaceri în pregătire, la afaceri cu 4-5 angajați și sub 100.000 de euro cifră de afaceri, până la afaceri de peste 100 de angajați și 10 mil. de euro cifră de afaceri.

Ce spun cei care au participat deja?

Pachete Vision 12

Programul cuprinde trei pachete, te invit la o sesiune de consultanță gratuită
pentru a stabili împreună pachetul potrivit organizației tale

Start up

 • diagnoză organizaționala și evaluare nevoi de dezvoltare
 • 2 sesiuni lunare de coaching și follow-up în implementare planificare strategica
 • acces la platforma de conținut educațional video, audio, instrumente de lucru pentru antreprenori
 • apeluri telefonice lunar pentur follow-up și consultari de urgență
 • Development

 • diagnoză organizațională și evaluare nevoi de dezvoltare
 • 4 workshop-uri de planificare strategică
 • 4 sesiuni lunare de coaching, follow-up în implementare planificare strategică
 • acces la platforma online de coaching process management
 • acces la platforma de conținut educațional video, audio, instrumente de lucru pentru antreprenroi
 • 1 apel telefonic săptămânal pentru follow-up și consultări de urgență (4 în total)
 • Acces la network verificat de furnizori de servicii suport și potențiali clienți
 • Performance

 • diagnoză organizațională și evaluare nevoi de dezvoltare
 • 5 workshop-uri de planificare strategică
 • 8 sesiuni lunare de coaching cu antreprenorul și echipa, follow-up în implementare planificare
 • acces la platforma online de coaching process management
 • acces la platforma de continut educational video, audio, instrumente de lucru pentru antreprenroi
 • 1 apel telefonic săptămânal de pentru follow-up și consultări
 • Acces la network verificat de furnizori de servicii suport și potențiali clienți
 • Hai să vorbim despre afacerea ta!

  Solicită o sesiune de consultanță gratuită și beneficiezi de o ședință față în față în care discutăm despre compania ta, ai oportunitatea de a pune întrebări istețe și de a afla mai multe informații despre acest program.