Fondatorul și ghidul programului

Florin Șomodi – Consultant, Facilitator, Business Coach

Business coach cu o experiență de peste 15 ani în domeniul vânzărilor și antreprenoriatului, Florin este creatorul unor programe de dezvoltare în domeniul vânzărilor și antreprenoriat. Susține prin coaching și facilitare și consultanță antreprenori, executivi și oameni de vânzări. Facilitează sesiuni de planificare strategică cu echipe, susține pregatirea și realizarea obiectivelor de vânzări precum și implementarea de instrumente de creștere a productivității individuale, de echipă și organizaționale.

Viziunea lui Florin este să transforme Șomodi Coaching & Partners într-o companie relevantă în regiune cu ajutorul programului Vision12. Țintește 1 milion de euro în următorii 4 ani, prin construirea unei echipe de minim 10 coachi, facilitatori și consultanți care vor sprijini cel puțin 500 de întreprinderi antreprenoriale românești să se dezvolte.

A conceput programul Vision12 prin care își propune să construiască o puternică comunitate de afaceri și antreprenori care cresc împreună având la baza integritatea, încrederea reciprocă și preocuparea pentru furnizarea de produse și servicii de calitate.

Activitatea lui Florin prin cifre

ani de experiență în vânzări și business development

+

ore de livrare training, facilitare și coaching

+

roluri de expert antreprenoriat în proiecte europene

Afaceri mature susținute în ultimii 3 ani

+

Industrii deservite

+

Startup-uri susținute în ultimii 6 ani

Vocație

Ceea ce a început în 2008 ca o joacă de voluntariat in Leo Clubs Romania, s-a dovedit a fi descoperirea unei vocații: ghidare, facilitare, coaching pentru indivizi și echipe de lideri, antreprenori, activiști civici.

Formări urmate

Florin și-a dublat cariera de peste 15 ani în business development cu cea de trainer, facilitator și coach. A investit timp și energie în propria formare de-a lungul timpului atât în cursuri locale acreditate ANC cât și ale unor furnizori internaționali de training, coaching și facilitare (LIFO, Noble Manhatthan, Kustchera Institut Austria, ICA UK).

Utilizează metodele deprinse în toate aceste formări însă a preferat să asambleze un program de dezvoltare pentru companii în care să includă acele instrumente, testate împreună clienții și care au dovedit rezultate.

Hai să vorbim despre afacerea ta!

Solicită o sesiune de consultanță gratuită și beneficiezi de o ședinta față-n față în care o să discutăm despre compania ta.

Apartenența la comunități antreprenoriale


Florin este de ani de zile conectat și susține cauze sociale ale comunității prin proiectele Cluburilor Lions din Cluj-Napoca și Cluburile Leo din Romania. Este un implicat colaborator în proiecte de dezvoltare antreprenorială ale comunităților de profil: Junior Chamber International Cluj, Fundația Civitas, Asociația Culturala Ciorchin, Asociația Inceptus România, Metodica, Fiatest, Iceberg Consulting, Bizz Club Cluj-Napoca.

A conceput și livrează Vision12, programul de consultanță, și coaching pentru startup-uri și afaceri mature din peste 20 de industrii. Clienții și beneficiarii săi sunt reprezentați de o largă serie de organizații, de la afaceri în pregătire, ori start-upuri cu 4-5 angajați și sub 100.000 de euro cifră de afaceri, până la afaceri de peste 100 de angajați și peste 10 mil de euro cifră de afaceri.

A conceput si livreaza Vision12, programul de training, coaching si mentorat pentru stratup-uri si afaceri mature din peste 20 de industrii. Clientii si beneficiarii sai sunt reprezentati de o larga serie de organizatii, de la afaceri in pregatire, ori start-upuri cu 4-5 angajati si sub 100.000 de euro cifra de afaceri, pana la afaceri de peste 100 de angajati si peste 10 mil de euro cifra de afaceri.

Colaboratori și Parteneri

Ce spun cei care au lucrat cu Florin?