Fondatorul și ghidul programului

Florin Șomodi – Consultant, Facilitator, Business Coach

Florin Somodi

  • Ajuta antreprenori, echipe si organizații sa dobandeasca claritate in munca lor de dezvoltare, optimizare sau scalare a afacerilor.
  • Ghidează echipele in generarea sinergiei in proiectele de dezvoltare și urmarirea rezultatelor sustenabile.
  • Construieste progame de dezvoltare manageriale si de transformare organizationala. In toate aceste procese are o abordare umanista: pune omul in centru.
  • Vocația lui Florin este de constructor de echipe si organizatii si programe care sa serveasca scopuri înalte, realizări semnificative domeniilor in care accepta sa lucreze.
  • Construiește echipe unice de experți in jurul proiectelor de transformare organizatională pentru a valorifica potențialul afacerilor antreprenoriale.

Viziunea lui Florin este să transforme Șomodi Coaching & Partners într-o companie relevantă în regiune cu ajutorul programului Vision12. Țintește 1 milion de euro în următorii 4 ani, prin construirea unei echipe de minim 10 coachi, facilitatori și consultanți care vor sprijini cel puțin 500 de întreprinderi antreprenoriale românești să se dezvolte.

A conceput programul Vision12 prin care își propune să construiască o puternică comunitate de afaceri și antreprenori care cresc împreună având la baza integritatea, încrederea reciprocă și preocuparea pentru furnizarea de produse și servicii de calitate.

Activitatea lui Florin prin cifre

ani de consultanță vision12

+

organizatii client

+

de industrii

Formări urmate

Florin și-a dublat cariera de peste 15 ani în business development cu cea de trainer, facilitator și coach. A investit timp și energie în propria formare de-a lungul timpului atât în cursuri locale acreditate ANC cât și ale unor furnizori internaționali de training, coaching și facilitare (LIFO, Noble Manhatthan, Kustchera Institut Austria, ICA UK).

Utilizează metodele deprinse în toate aceste formări însă a preferat să asambleze un program de dezvoltare pentru companii în care să includă acele instrumente, testate împreună clienții și care au dovedit rezultate.

Hai să vorbim despre afacerea ta!

Solicită o sesiune de consultanță gratuită și beneficiezi de o ședinta față-n față în care o să discutăm despre compania ta.

Colaboratori și Parteneri

Ce spun cei care au lucrat cu Florin?