Workshopul Planificare stretegică pentru antreprenori

Șomodi Coaching & Partners propune un nou concept de eveniment: Small group strategic planning workshop

Format dinamic și interactiv de workshop

Dedicat antreprenorilor și executivilor

De ce lor?

Pentru că Planificarea strategică este apanajul leadership-ului!

Află cum poți fi un lider mai bun pentru echipa și afacerea ta! La workshop înveți cum să definești cu claritate o destinație de dezvoltare astfel încât valurile de dificultăți întâmpinate în procesul de dezvoltare al oricărei companii să devină mai ușor de înfruntat iar efortul tău și al echipei, unul concentrat și eficient.

 • Durată program: 6 ore
 • Disponibilitate: 6 locuri

Concret. Cum?

 • Lucrezi pe cazul concret al afacerii pe care o deții sau manageriezi

 • Tehnicile utilizate sunt brainstorming, reflecție, hărti de parcurs, project management într-un parcurs intens de 6 ore.

 • Întelegi puterea faclilitării ca mod de lucru în organizații

 • Deprinzi o metodă de lucru ce vizează facilitarea de grup precum discuții focusate și obținerea consensului, întâlniri eficiente și planificare strategică participatorie

 • Îl cunoști pe Florin, facilitator și business coach cu experiență, și afli cum te poate ajuta să creșteți împreună afacerea.

Workshop intensiv

Cele 6 ore de Workshop debutează cu inventarul dificultăților întâmpinate de participanți în dezvoltarea afacerilor, parcurgerea unor studii de caz din pprtofoliul facilitatorului, prezentarea tehnicii de planificare strategică LENS, exerciții practice individuale derulate în baza unor instrumente puse la dispoziție de facilitator, discuții libere și sesiuni de networking.

Seminarul te va ajuta să întelegi tehnicile prin care organizația ta:

 • formulează o nouă viziune de creștere pentru următorii ani;

 • echipa își recâstigă entuziasmul;

 • se aliniază la noile obiective de business;

 • descoperă noi segmente de piață;

 • planifică minuțios următoarele 6-12 luni

După workshop

Afli cum poate organizația ta să beneficieze de suportul lui Florin prin programul coaching și consultanță Vision12 pentru a da sens efortului de marketing și promovare, a impulsiona vânzările, a motiva resursele umane, a realiza un management financiar mai eficient, totul în cadrul unui program customizat 100% derulat pe parcursul a 12 luni.

Unde?

Sediul Șomodi Coaching & Partners

Str. Observatorului,
nr. 113A/16

Cand?

19 Martie – 2020
9 Aprilie -2020
Între orele 10 – 16

Investiție

89 euro/participant și include participarea, materialele de lucru, prânz & coffe breaks

Înscriere

Vrei să afli cum te pot ajuta să-ți crești afacerea? Înscrie-te la workshopul de Planificare Strategică pentru antreprenori.

Workshopul este susținut de Florin Șomodi - Consultant, Facilitator și Business Coach.

Florin va împărtăși din experiența sa de 10 ani în susținerea companiilor antreprenoriale românești active în peste 20 de domenii de activitate precum (HoReCa, producție publicitară și signalistică, producție de echipamente pro audio Hi-Fi, proiectare și arhitectură, confecții textile și fashion, organizare de evenimente și conferințe, servicii de traduceri autorizate, recrutare online, comerț, marketing și studii de piață, servicii foto-video profesionale și ong-uri.


Viziunea lui Florin Șomodi este să transforme Coaching & Partners într-o companie relevantă în regiune cu ajutorul programului Vision12. Țintește 1 milion de euro în următorii 4 ani, prin construirea unei echipe de minim 10 coachi, facilitatori și consultanți care vor sprijini cel puțin 500 de întreprinderi antreprenoriale românești să se dezvolte.


A conceput programul Vision12 prin care își propune să construiască o puternică

comunitate de afaceri și antreprenori care cresc împreună având la bază integritatea, încrederea reciprocă și preocuparea pentru furnizarea de produse și servicii de calitate.

Înscriere

Vrei să afli cum te pot ajuta să-ți crești afacerea? Înscrie-te la workshopul de Planificare Strategică pentru antreprenori.

Activitatea lui Florin prin cifre

Ani de experiență în vânzări și business development

+

Ore de livrare training, facilitare și coaching

+

Roluri de expert antreprenoriat în proiecte europene

Afaceri mature susținute în ultimii 3 ani

+

Industrii deservite

+

Startup-uri susținute în ultimii 6 ani

Promisiunea de valoare a workshopului:

 • CLARITATE – față de prezent și viitor

 • ENTUZIASM

 • SINERGIE

 • PLAN DE ACȚIUNE CONCRET

Ce spun cei care au participat deja?