Servicii de Resurse Umane

Consultanță, Recrutare și Selecție, Instruiri, Evaluarea perfomanțelor, Planuri de compensații și beneficii angajați

Contacteaza-ne

Descriere

Serviciile de resurse umane oferite acoperă o mare varitate de procese necesare companiilor. Oferim consultantă în analizarea necesitătii unor posturi noi/existente în cadrul companiei, proiectarea şi implementarea fişelor de post, recrutarea şi selecţia de personal, instruiri în domenul HR, construirea bugetului de HR şi soluţii pentru un plan de compensaţii şi beneficii. Totodată suntem aici pentru a vă sprijini în conceperea şi implementarea strategiei de HR, a planului de evaluare a performanţelor sau a altor procese din domeniul resurselor umane.

Ce rezultate generează politicile coerente de resurse umane?

  • Un proces de recrutare adaptat tendinţelor pieţei
  • O retenţie mai bună de personal
  • Oameni multumiţi care îşi vor dedica timpul şi competenţele îndeplinirii obiectivelor stabilite
  • O evaluare corectă a performanţelor şi soluţii de creştere a acestora
  • Un plan de compensaţii şi beneficii pliat pe nevoile angajaţilor şi adaptat bugetului companiei
  • Angajaţi instruiţi pe procese de resurse umane care vor genera rezultatele dorite.

Cum poţi beneficia de expertiza noastră?

Iţi oferim o oră de consultanţă online, total gratuită în urma căreia promitem că vei identifica care sunt primele cele mai arzătoare probleme de HR cu care te confrunţi! Decizia de a continua colaborarea cu noi îţi apartine în întregime

Lasa-ne un mesaj!

Diana Ianchis

Sunt un profesionist în domeniul resurselor umane cu experientă demonstrată în companii dintr-o arie largă de domenii de activitate: comercial, producţie, consultanţă.

Competenţele pe zone precum Strategii şi politici de HR, Coordonarea proceslor de HR, Executive Search, Coaching, Evaluarea performanţelor, Retenţia angajatilor, HR Administrativ, etc. mă ajută să am o viziune de ansamblu asupra acestui domeniu şi să pot propune soluţii concrete, pliate perfect pe nevoile clienţilor cu care colaborez.