Vision12 - Program 12 luni

Program de 3 luni adaptat perioadei crizei COVID19

Descriere

Cand am conceput programul, am considerat ca principal selling point abordarea live cu echipe sau unu la unu.

In actualele conditii de criza sanitara, am reusit sa adaptam programul online. Avem toate instrumentele de lucru necesare pentru desfasurarea online a tuturor etapelor si proceselor programului Vision12.

Durată program: 12 luni

Disponibilitate: Online

Curicula: 48 workshopuri

Despre ce este vorba?

Vision12 este un program de coaching și consultanță 100% customizabil ce se adresează afacerilor antreprenoriale românești, de la nivel de startup până la afaceri foarte mature cu peste 100 de angajați și milioane de euro cifră de afaceri. Programul cu durata de 12/24 de luni, ce are 50 de beneficiari din peste 20 industrii, la 6 ani de la lansare, utilizează tehnici de coaching, facilitare, seisiuni de training, consultanță, networking, într-un mix customizabil 100%, conceput și facilitat de Florin Șomodi business coach și antreprenor cu experiență de peste 15 ani în business development. De la mijlocul lunii martie, toți clienți înrolați în program beneficiază de sesiuni online de mare eficiență. Daca dorești să afli mai multe, lasă-ne un mesaj!

Inscrie-te acum

Cine este
Florin Șomodi?

Este Business coach cu o experiență de peste 15 ani în domeniul vânzărilor și antreprenoriatului. A derulat formari in coaching la Insitututele Kustchera si Noble Manhattan. Facilitează procesele prin care îți clarifici viziunea asupra afacerii tale și te ghidează în construirea strategiei, proiectelor de dezvoltare, întocmirea planurilor de marketing și vânzări. Ghideaza companii din peste 20 de industrii si vine cu experiența trecerii prin criza econimica anterioară din 2008-2012.

Seisunile au loc online, durata unei sesiuni este de 60 de minute. Pentru configurarea pachetului protrivit de seisuni, scrie-ne un mail in care sa ne descrii succint situatia in care de afli si vom raspunde in cel mai scurt timp.