Echipa - Florin Somodi
Florin Șomodi
Fondator Vision12

Florin are o carieră de peste 15 ani în business development dublată cu cea de trainer, facilitator și coach din 2008 până în prezent. A conceput programul Vision12 cu intenția de a genera prin coaching și consultanță o creștere sustenabilă pentru peste 500 de afaceri românești. Viziunea devine posibilă doar printr-un efortul unei echipe de experți și colaboratori de încredere pe care i-a atras în acest program.

Diana Ianchiș
HR Business Partner

Diana este un profesionist în domeniul resurselor umane cu experientă de 14 ani în companii mici, mijlocii si mari din domenii  precum import și comerț, producţie și consultanţă. Competenţele Dianei cuprind strategiile şi politicile de HR, coordonarea proceslor de HR, executive search, coaching, evaluarea performanţelor, retenţia angajatilor, HR administrativ.

Corina Brândușan
Comunicare & PR

Corina Brândușan e om de comunicare și PR cu experiență de peste 14 ani în jurnalism și PR. Ajută proiecte valoroase să se promoveze, să-și comunice eficient activitatea online și în mass-media, să încheie parteneriate, să se extindă și să-și crească vizibilitatea. E implicată în proiecte culturale, educaționale și comunitare în care crede.

Horia Neș
Sales

Horia are o experiență de peste 20 ani în Sales. Specializat pe vânzări B2B se angajează să dubleze cifra de afaceri a diviziei sau departamentului pe care îl consiliază în circa 2 ani. Este puternic focusat pe rezultate și cifre, motiv pentru care i se mai spune omul ”care tulbură apele” în Departamentele de Vânzări. Nu îi plac firmele care au ”frică de succes” dar adoră să lucreze pentru firme ambițioase, curajoase și cu obiective mari.”

Ana Bukovszki
Ana Bukovszki
Specialist Marketing

Specialist în marketing online, ajut antreperenorii să își atingă obiectivele de business implementând strategii de marketing remarcabile, măsurând și optimizând Return of Investment și implementarea unor KPI-uri smart.

Diana Vana
Avocat Drept Comercial

Diana Vana, este avocat specializat în domeniul dreptului comercial (cu precădere în materia contractelor) și a dreptului muncii. Experiența de peste șapte ani în domeniul științelor juridice vine în sprijinul clienților prin îndrumări inovatoare și eficiente, orientate spre atingerea obiectivelor. Devotamentul față de profesie este valoarea ce stă la baza modului său de lucru alături de seriozitate, profesionalismul și empatie.

Corina Cimpoca
Marketing & Cercetare de piaţă

Este fondator agenției de servicii de cercetare strategică a pieței MKOR Consulting și un profesionist cu peste 13 ani de experienţă în marketing şi cercetare de piaţă. A absolvit un MBA la Cotrugli Business School. Corina se implică personal în fiecare proiect, asigurând project management pentru majoritatea acestora.   

Cristi Tudorescu
Consultant Financiar IMM & Startups

Sprijină anreprenorii să își crească business-urile într-un mod sustenabil financiar. Portofoliul de clienți și de industrii către care oferă consultanță financiară cuprinde o largă paletă, de la companii aflate în primele stadii de creștere, până la IMM-uri cu cifre de afaceri de zeci de milioane de euro.  

Ioana Dănilă
Expert Contabil

Având o experiență de peste 20 ani în contabilitate, expertiză contabilă, consultanță fiscală și audit financiar, Ioana îi ajută pe antreprenori să înțeleagă cifrele din situațiile lor financiare. Cariera didactică universitară o ajută să foloseasca un limbaj accesibil clienților, astfel încât aceștia să conștientizeze importanța unei contabilități clare și precise în propriile lor afaceri.

Roxana Florea
Personal Trainer

Personal Trainer, tehnician nutriționist și Eating Psychology Coach, cu o experiență de peste 10 ani în industria fitness. Ghidez antreprenorii (și nu numai) în dezvoltarea unei relații armonioase cu corpul lor urmărind evoluția accelerată pe toate planurile – atât fizic, cât și mental și emoțional. Scopul urmărit: să obții rezultate în timp ce te bucuri de proces.

Cristian Moldovan
Conflict Resolution Coach

Este coach și trainer în rezolvarea conflictelor recurente. Ajută oamenii să transforme modul în care interacționează pentru a deveni fericiți și împăcați. În ultimii 10 ani, a sprijinit echipe și indivizi în crearea unei baze solide pentru dezvoltarea relațiilor aromonioase care permit rezultate remarcabile, fără conflicte inutile.  

Cami Gui
Consultant dezvoltare durabilă și sustenabilitate

Activistă îndrăgostită de economia circulară, dezvoltare durabilă si sustenabilitate, fondator al Băncii pentru Alimente Cluj și coordonator al proiectului Food Waste Combat. Antreprenor social în devenire, cu experiență de 10 ani în mediul corporate (management de proiect și de produs). 

Sergiu Penciu
Educatie financiara

Sergiu este un manager cu experiență, cu istoric demonstrat al activității în industria bancară, sportivă și a ONG-urilor. Abilitat în educație financiară, management și marketing. Ca profesor de educație financiară a predat cursuri pentru toate grupele de vârstă, persoane fizice și antreprenori, cu peste 3.500 de participanți în toată România.