Vision12 este un proiect pentru o echipă de oameni faini - Florin Somodi

Vision12 este un proiect pentru o echipă de oameni faini

Am pornit Vision12 cu visul de a avea o echipă de oameni faini, experți în domenii complementare și uniți de o serie de valori comune: integritate, profesionalism, autenticitate, reciprocitate, performanță și profit.

După mai bine de un an, a venit momentul lărgirii oficiale a echipei, lărgire accelerată și de această criză COVID19 dar și de apropierea de limitele mele fizice, de timp și de energie în a ghida clienții de unul singur.

Lansăm azi pe site-ul Vision12 pagina dedicată echipei ce va putea aduce plus valoare celor înrolați în program: antreprenori și echipelor lor. 

Indiferent de forma de colaborare: consultanță, coaching sau mentorat, acești oameni sunt pregătiți să ofere suport și expertiză celor care o solicită. Personal, voi continua să fac managementul tuturor clienților înrolați în programul Vision12. Personalizarea programului va putea include de acum și accesarea experților în funcție de nevoi. Astfel Vision12 va deveni un hub de soluții pentru antreprenorii români.

Am invitat să mi se alăture exclusiv profesioniști pe care îi cunosc, ale căror calități au fost certificate de mulți ani de muncă în domeniile lor, experți pentru a căror pricepere garantez, și de care evident am și beneficiat în activitatea mea de coaching și consultanță.


În prima etapă vă invit să urmăriți o serie de podcasturi înregistrate cu fiecare dintre ei în zilele ce au trecut, urmând apoi să îi avem invitați și în evenimente online live de tip webinar, mastermind sau evenimente de networking.

Iată cine sunt noii colaboratori

Horia Neș – expert vânzări B2B
Horia are o experiență de peste 20 ani în sales. Colaborarea noastră a început în JCI în 2011, și profesional am colaborat de nenumărate ori.

Horia este tipul de vânzător ‘hotărât’ care nu prea face small talk, și își urmărește obiectivele. Este motivul pentru care unii îl consideră un tip dur. Promisiunea de valoare pe care o face este să dubleze cifra de afaceri pe divizia sau departamentul pe care îl consiliază în 2 ani. Discutând cu Horia poți structura procesul de vânzare al unui produs sau serviciu, poți construi un Departament sau poți innova gama de produse sau servicii pe care o ai în prezent.

Corina Brândușan e om de comunicare și PR cu experiență de peste 14 ani în jurnalism și PR. Am cunoscut-o ca jurnalist și am lucrat împreună în proiectele de voluntariat ale JCI Cluj.

Acum Corina, ajută proiecte valoroase să se promoveze, să-și comunice eficient activitatea online și în mass-media, să încheie parteneriate, să se extindă și să-și crească vizibilitatea. Este implicată în proiecte culturale, educaționale și comunitare în care crede și ne bucurăm că beneficiem de încrederea și sprijinul ei.

Ana Bukovszki

Ana Bukovszki. Este specialist în marketing online. Am lucrat cu Ana întregul proiect Vision12 pe parte de implementare site și campanii de promovare online.

Are mereu disponibilitatea să te asculte și să propună soluții pragmatice. Ajută antreprenorii să își atingă obiectivele de business implementând strategii de marketing remarcabile, măsurând și optimizând Return of Investment și implementarea unor KPI-uri smart.

Ioana Dănilă are  de peste 20 ani de  experienta în contabilitate, expertiză contabilă, consultanță fiscală și audit financiar. Ioana este unul din beneficiarii Vision12 aflat în al doilea an de implementare.

Am considerat că determinarea ei pentru dezvoltare personală și antreprenorială, merită oferită ca exemplu. Ioana îi ajută pe antreprenori să înțeleagă cifrele din situațiile lor financiare iar cariera didactică universitară o ajută să folosească un limbaj accesibil clienților.

Diana Vana este avocat specializat în domeniul dreptului comercial. Focusată cu precădere în materia contractelor și a dreptului muncii, Diana aduce experiența de peste șapte ani în domeniul științelor juridice în sprijinul clienților prin îndrumări inovatoare și eficiente, orientate spre atingerea obiectivelor.  Devotamentul său față de profesie este valoarea centrală ce stă la baza modului său de lucru alături de seriozitate, profesionalismul și empatie.

Corina Cimpoca este un profesionist cu peste 13 ani de experienţă în marketing şi cercetare de piaţă. A absolvit programul MBA la Cotrugli Business School și este fondatoarea agenției de servicii de cercetare strategică a pieței MKOR Consulting, client și partener Vision12 încă de la lansarea programului. Furnizează soluții pentru cercetări în teren și inovează soluțiile de cercetare online.

Cristian Tudorescu este  consultant financiar pentru IMM-uri și startup-uri. Cristi sprijină antreprenorii să crească business-urile într-un mod sustenabil financiar.

Portofoliul de clienți și de industrii către care oferă consultanță financiară cuprinde o largă paletă, de la companii aflate în primele stadii de creștere, până la IMM-uri cu cifre de afaceri de zeci de milioane de euro. Obiectivele de business le transpune în obiective financiare, PNL-uri, bugete, surse de finanțare.

Roxana Florea este personal Trainer, tehnician nutriționist și Eating Psychology Coach, cu o experiență de peste 10 ani în industria fitness. Ghidez antreprenorii (și nu numai) în dezvoltarea unei relații armonioase cu corpul lor urmărind evoluția accelerată pe toate planurile – atât fizic, cât și mental și emoțional. Scopul urmărit: să obții rezultate în timp ce te bucuri de proces.

Cristian Moldovan este Conflict Resolution Coach. Ajută oamenii să transforme modul în care interacționează pentru a deveni fericiți și împăcați.

În ultimii 10 ani, a sprijinit echipe și indivizi în crearea unei baze solide pentru dezvoltarea relațiilor armonioase care permit rezultate remarcabile, fără conflicte inutile. Este antreprenor de mulți ani și din motive precum ‘reîntregirea familiei’ are privilegiul de a ne consilia online tocmai din Olanda.

Vă asigur ca mulți alți experți ne sunt aproape și îi vom anunța pe parcursul următoarelor săptămâni.

La final cea mai importantă întrebare: Cum ne veți putea accesa?

La început prin intermediul meu. În 2-3 saptamani prin intermediul platformei de programari online a sesiunilor accesand profilul din meniul echipa pentru fiecare expert în parte. Pană atunci pentru orice întrebare poteți folosi secțiunea contact a site-ului sau îmi puteți scrie direct pe florin@vision12.ro